2009-11-25

Drupal kontra EPiServer

Jag har koll på EPiServer. Men ingen koll på Drupal. Häromdagen läste jag ett inlägg som är skrivet av en kille som har koll på både EPiServer och Drupal. Han uttalar sig kunnigt om skillnaderna mellan Drupal och EPiServer och inlägget är mycket läsvärt. Äntligen lite fakta i debatten och inte bara känslomässiga åsikter från idelogiska open source-förespråkare. 


Inlägget uppstod på grund av att Bonnier-koncernen valt att gå över till EPiServer och heter "Varför Drupal inte håller hos  Bonnier". Läs det med kritiska ögon som vanligt. Men med tanke på hur oerhört många kommenterar inlägget har så har det troligen hög relevans... 


[2009-11-26] Länken fungerar inte längre. Troligen har kajetan som arbetar på di online (en del i bonnier-koncernen) uppmanats av sin arbetsgivare att ta bort sitt inlägg. EPiServer själva har fortfarande inte kommenterat nyheten trots att de borde vilja basunera ut det över Sverige. Av någon anledning vill Bonnier ligga lågt med övergången till EPiServer, interna slitningar? 

1 kommentar:

  1. Trist bara att inte blogginlägget finns kvar att läsa.

    SvaraRadera