2011-04-20

Releasefika för Eskilstuna Logistik

Idag firade vi förra veckans lansering av Eskilstuna Logistik. Eskilstuna Logisitk är en så kallad verksamhetswebbplats och en del av Eskilstuna kommuns webbplats. Alla kommuner har kommunala bolag och/eller större projekt.

Eskilstuna Logistik är ett projekt som syftar till att locka fler logistikföretag till regionen. Verksamhetswebbplatsen visar på alla fördelar med att etablera sitt logistikföretag i Eskilstuna och Strängnäs. I förra veckan invigdes till exempel kombiterminalen. Kombiterminalen finns på tågstationen och lastar hela tågvagnar på långtradare, mycket effektivt.

Verksamhetswebbplatserna ligger som understrukturer på eskilstuna.se och är ganska små och inte självständiga webbplatser. På detta sätt kan kommunen kostnadsbespara och samordna funktioner. Vi har utvecklat koncept för att utveckla nya verskamhetswebbplatser, hur de fungerar i vår förvaltningsorganisation och hur de ska påverkas av förändringar på den stora webbplatsen (eskilstuna.se).

Idag firade vi lanseringen av www.eskilstunalogistik.se med fina tårtor! Det är viktigt att fira avslutade projekt och applådera deltagarna i projektet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar